liel cakes

קצת עליי

אני ליאל כהן ,מחולון ,לומדת בדן גורמה מתמחה בישול ואפייה.

אופה עוגות מעוצבות לכל האירועים.

אני משתמשת בחומרים הכי איכותיים שיש לעוגות

כל העוגות נעשות באהבה רבה.

מוטו לחיים: "מסיבה בלי עוגה זאת לא מסיבה זאת סתם פגישה".

  • עוגות מספרים.
  • קאפקייקס עם תמונות.
  • עוגת שמרים לשבת.
  • עוגת תותים מסקרפונה.
  •  עוגיות

עוגת מספרים:
גדול-250₪
קטן-200₪
עוגת שמרים:
אחד ב-40₪
שתיים ב-60₪
עוגת תותים מסקרפונה:
₪100
קופסת עוגיות 30 י׳ח :
30₪
קאפקייקס עם תמונות:
130₪

liel cakes

לקוחות ממליצים

מתכונים

מרכיבים:

  • 350 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות חלב
  • חצי כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם שקדים טחונים .

הוראות הכנה :
 

  1. ממיסים את השוקולד והחמאה ביחד.
  2. במיקסר- שמים את הביצים+הסוכר להקבלות מראה של קצף אך נוזלי…
  3. לערבב מה שיש במיקסר עם הקערה ממיקודם לתערובת אחידה.
  4. מוסיפים לבלילה בקערה: חלב+חצי כוס קמח+כפית אבקת אפייה ומערבבים למרקם אחיד.
  5. מוסיפית לבלילה 100 גרם שקדים טחונים ולערבב למרקם אחיד.
  6. להכניס למקרר למשך 4 שעות.
  7. עושים כדורים ומגלגלים אותם באבקת סוכר.
  8. 8.להכניס לתנור שחוממם מראש 180 מעלות.

בהצלחה 🙂

מרכיבים:

  • חמאה 90
  • 170 גרם שוקולד מריר
  • רבע כוס אבקת קקאו
  • 3/4 כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית מלח
  • כוס סוכר
  • 2ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל

 

אופן ההכנה

מחממים תנור על 180 מעלות
משמנים עם חמאה תבנית ושמים נייר אפיה
שופכים לקערת זכוכית 90 גרם חמאה 170 גרם שוקולד מריר ורבע כוס אבקת קקאו
ומחממים מעל סיר עם מים חמים
בקערה נפרדת שופכים שלושת רבעי כוס קמח רבע כפית אבקת אפייה וקורט מלח
מקציפים כוס סוכר שתי ביצים ושתי כפיות תמצית וניל במהירות בינונית 4 דקות
מוסיפים את התערובת שוקולד למיקסר עד לקבלת תערובת אחידה ואז מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים שוב לקבלת תערובת אחידה
שופכים את הבלילה לתבנית ואופים עשרים דקות.

בהצלחה 🙂

מרכיבים

  • 6 חלבונים .
  • כוס וחצי סוכר.

אופן ההכנה:

  1. לוקחים סיר עם מים רותחים שמים על הגז.
  2. שמים קערה על הסיר ובתוכה שמים את החלבונים והסוכר
  3. מערבבים למשך 10 דקות עד שאין גושים והתערובת חלקה וניראת כמו קרמל.
  4. שמים את התערובת שנוצרה בתוך קערת המיקסר ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה .
  5. לאחר שהקצף מתקרר ויציב (ניתן להוסיף צבע מאכל) יש לשים אותו בשקית זילוף ולהתחיל לזלף צורות.
  6. מכניסים לתנור שמתחומם על 100 מעלות ועל מצב טורבו למשך שעתיים וחצי. 

בהצלחה 🙂

 

 מרכיבים:

  • 2 כוסות שקדים טחונים.
  • 2 וחצי כוסות אבקת סוכר.
  • 4 חלבונים
  • כוס סוכר 

אופן ההכנה:

  1. מסננים במסננת את השקדים והאבקת סוכר ושמים בקערה.
  2. מקציפים את החלבונים והסוכר ביחד.
  3. שמים בקערה גם את החלבונים וגם את הקערה עם השקדים והאבקת סוכר ביחד , ומתחילים לערבב.
  4. לשים את התערובת בשקית זילוף ומתחילים לזלף בצורת עיגול.
  5. משאירים את הצורות עיגול למשך חצי שעה.
  6. הכניסו לתנור 100 מעלות עד שהמקרונים תופסים גובה.

 

שליחת הודעה ישירות לוואטסאפ להזמנת עוגה :

השאירו פרטים ונחזור אליכם:

כרטיס הביקור הדיגיטלי +אתר אינטרנט

במחיר של 650 ₪

התחייבות לביצוע עד 48 שעות